DJK-ontwerp voor ontwerpen geheel naar uw wens tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Drukwerk

Drukwerk blijft, zelfs in dit digitale tijdperk, nog steeds een van de belangrijkste media om met elkaar te communiceren.
Het is als communicatiemiddel onverslaanbaar.
Drukwerk leest veel gemakkelijker dan een advertentie of artikel op een computer. Je hebt letterlijk wat in handen. Je kunt het voelen, zien en ruiken.

DJK-ontwerp kan vele vormen van drukwerk voor u verzorgen, van ontwerp tot kant en klaar product.
Voor het vervaardigen van dit drukwerk werken wij samen met een drukkerij waar de afwerking van de producten verzorgd wordt door mensen met een psychiatrische problematiek.
Via dit arbeidstherapeutisch werken proberen zij weer structuur in hun leven te krijgen en te integreren in het arbeidsproces.

Oude drukpersen
Oce CS665Pro

Het drukwerk wordt door ons vervaardigd op een geavanceerde digitale kleurenpers van hoogwaardige kwaliteit, die de offset druk ruimschoots benaderd.
Daar waar wij niet aan het gevraagde product kunnen voldoen, werken wij samen met partners die deze technologieën wel in huis hebben.

Na het ontwerpen van uw corporate identity kunnen wij ook het complete drukwerkpakket voor u verzorgen.
U kunt dan denken aan een kant en klaar geleverd pakket met visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, presentatiemappen, folders, flyers, posters en alle andere denkbare drukwerkvormen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu